Начало Услуги За мен Контакти

Детоксикатор , ултразвук, озонотерапия, и ауродиагностика.

 

Компютърна Диагностика на Аурата

Във всяко живо същество пулсира енергия, която съдържа определена информация. Това се знае от лицата практикуващи алтернативни медицински методи като хомеопатия, бахтерапия, минерало и кристало терапия, фолдиагностика и много други. Вече и квантовите физици признават съществуването на магнитно поле, създавано от биологичните процеси в тялото. Учените приемат, че човешкото тяло създава електричество, защото живата тъкан поражда енергия. Тялото на човек е заградено от енергийно поле. То освен, че е носител на информация е и високочувствителна система за възприятие.

Чрез МЕТОД за обективна оценка на енергоинформационната полева холоматрица на човека / АДАПТОМЕТРИЯ/ може да се замери и покаже аурата на човека – това е серия от компютърни програми, нямащи и до днес аналог в света. Автори на компютърните програми са акад.А.ВЛАХОВ и акад. О.ВЛАХОВА

Чрез измерване на биологично активни точки на дланите на ръцете, явяващи се представители на енергийното състояние на основните седем чакри, се показва индивидуалната картина на аурата на човека в дадения момент. По промените в графиката могат да бъдат проследени влиянията на психоемоционалните страсове, вредното енергийно въздействие на микровълновия смог, да се проследи негативното въздействие от човек на човек. При всяко негативно въздействие в картината на аурата настъпват промени и остават до тогава, докато не бъдат корегирани или възстановени съответните органи или системи, пострадали от негативното информационно въздействие. По такъв начин успешното подбрано терапевтично въздействие ще отслабва или напълно ще унищожава негативните явления в аурата.

Искам да отбележа, че чрез метода -ДИАГНОСТИКА НА АУРАТА може чрез графичното изображение на аурата да се направят изводи за общото състояние на организма. Освен това методът позволява да бъдат видяни бъдещите, току що зараждащи се нарушения, които не могат за сега да бъдат открити с методите на класическата ортодоксална медицина. Това е така, защото в действителност причините за тези материализирани симптоми се проявяват първично в енергоинформационната матрица на човека. И именно тази енергоинформационна същност се регистрира с програмата - Адаптометрия/ Диагностика на АУРАТА/

 

 

ОЗОНОТЕРАПИЯ

 

Какво представлява озонът?

Озонът е безцветен газ, със специфична миризма. Той е открит в средата на 19 век. Молекулата му се състои от три кислородни атома. В природата се открива в големи количества в стратосферата. В този слой той се образува под действието на ултравиолетовата слънчева радиация, като предпазва Земята от вредното и въздействие. Концентрацията на озона на земната повърхност е много малка.

От кога се използва озона за медицински цели?

Озонът e използван от 1856 година за дезинфекция на операционни зали в Европейските болници. Той не е прилаган като лечебно средство до 1915 година, когато немският лекар Алберт Волф, започва да го използва при лечението на кожни заболявания.

По време на Първата Световна война лекарите в германската армия са използвали озона за лечение на рани и анаеробни инфекции.

През 1950 година няколко германски лекари започнали да го прилагат при злокачествени заболявания в комбинация с конвенционални методи на лечение.

До 1990 година около 8000 лекари в Германия са използвали озона в своята лечебна практика. Най-подробни изследвания в областта на озонотерапията са правени в бившия Съветски съюз и в Куба.

Какъв е механизмът на въздействие на озона?

Озонотерапията подпомага детоксикацията на черния дроб, разрушава "вредните мазнини", подобрява клетъчния метаболизъм и снабдява нашия организъм с енергия, намалява нивото на пикочната киселина, подобрява реологичните свойства на кръвта, като по този начин подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород, подтиска размножаването на бактериите, вирусите и гъбите и ги отстранява от нашия организъм, извежда изключително токсични вещества, които се генерират от разпада на раковите клетки по време на химиотерапия.

 

 

 

 

 

ДЕТОКСИКАТОР "ST-901 A"

Какъв е принципа на йонизацията?

Молекулата на водата се състои от два атома водород и един атом кислород. Когато изгуби единия си водороден атом, оставащата OH молекула е с отрицателен заряд. Например, докато се разхождате по плажа, детето Ви поема милиони от тези отрицателни йони, което води до повишаване нивото на алкални елементи в кръвта и тъканите. Вследствие на тежки диети и голям стрес, човешкият организъм започва да акумулира и складира големи количества отпадъчни вещества като лактозна, пикочна, въглероднa, млечна, чернодробна киселина.

Пациенти и потребители споделят положителните ефекти вследствие употреба на детоксикатора, като например:

1. Увеличен потенциал на движението на ставите
2. Облекчаване на болката вследствие на артрит
3. По - здрав сън
4. Повишаване на жизнения тонус

ТЕРАПЕВТИЧЕН АПАРАТ ЗА ПОВЛИЯВАНЕ НА СПОНДИЛОЗА /ШИПОВЕ/


ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН АПАРАТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА СПОНДИЛОЗА / ШИПОВЕ /, хиперостеогения, периартрит, епикондилит, артрит, ревматизъм и др.

Терапевтичен апарат за подобряване на статуса на организма и премахване на болките при Цервикална Спондилоза / ШИПОВЕ /.

Апаратът е едно комплексно съчетание на модерната електронна технология с традиционните методи на Източната и Западната медицина при лечение на болни със спондилоза - "шипове".
Устройството въздейства комплексно чрез  електрически импулси, инфрачервено нагряване в акупресурни точки и магнетизъм.
Подходящо за употреба при болни с оплаквания като болки във врата, хиперостеогения, периартрит, епикондилит, артрит, ревматизъм и др. Може да се използва при лечението на подобни на горепосочените състояния и за превенция на такива. Апаратът подобрява съня, подобрява кръвната циркулация, елиминира хематоми, спомага за преодоляване на стресови и напрегнати състояния и има противотуморно действие в областите, където се прилага.


Един курс на лечение с апарата продължава 10 дни, по един сеанс дневно за период от 40 минути или 2 сеанса по 20 минути. При необходимост курсът може да се повтори след 10-дневна почивка.    

 


 УЛТРАЗВУКОВ ПИЛИНГ: ФРИМАТОР HB101- ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА
Фриматорът е най-популярния козметичен инструмент.
Редовното провеждане на процедури с него гарантират изключителен ефект.
Фриматорът сменя електрически вибрации (28 000 пъти в секунда) с механични вибрации (28 000 пъти в секунда).
Проникващият ефект на ултразвука масажира и почиства кожата в дълбочина. Фимраторът почиства порите, премахва ефективно петна, бръчки, пъпки и роговия слой, така че кожата ви изглежда бяла, чиста и еластична.
Всяка козметична процедура започва с почистване на кожата на лицето. При добре почистени пори, козметичните препарати се усвояват по-ефикасно.
Този апарат е специално разработен за почистване на петна и заглаждане на бръчки чрез високо-честотни вибрации, които правят кожата по-мека и отстраняват повърхностния слой, себум и замърсявания.
Фроматорът отстранява акне и белези от шарка, намалява меланина и тъмните петна, и като резултат прави кожата на лицето блестяща и свежа.
Фриматор модел : НВ101

 


" ZAPPER" - "ЛЕКУВА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ"
- според едноименната книга и клиничните изследвания на Д-р. Хулда Кларк .

Върху кои болести има влияние апаратът VOLCANO
ZAPPER ?

Въздействието му е ефективно при множество болести, като  :  

1 · Глистни инвазии (острици, аскариди, цепнии, смучещи
червеи и др.)    ;
2 · Заболявания, предизвикани от едноклетъчни организми    ;
3· Заболявания, предизвикани от кожни паразити (краста,
въшки)    ;
4 · Вирусни и микозни заболявания (грип, венерически болести,
хранителна токсикоинфекция)    ;
5 · Гъбични поразявания (ноктови гъбички, млечница, лишеи и
др.)    ;
6 · Онкологични заболявания    ;
7 · Заболявания на стомашно-чревния тракт (язва, гастрит,
хепатит и др.)    ;
8 · Заболявания на пикочно-половата система (цистит,
пиелонефрит, простатит и др.)    ;
9 · Болкови синдроми (главоболие и мигрена, зъбобол, болки в
областта на шията, гърба, ставите и др.)    ;
10 · Кожни заболявания (псориазис, дерматити, язви, акне и др.    ;
11 · Заболявания на опорно-двигателния апарат (артрози,
артрити, миозити и др.)   ;
12 · Заболявания на ендокринната система (на щитовидната
жлеза, захарен диабет и др.)   ;
13 · Гнойни рани   ;
14 · Синдром на хроничната умора   ;
15 · Постоперативно лечение и възстановяване   ;


Самата терапия с апарата, освен подкрепящо действие
върху организма, действа и стимулиращо върху имунната му
система. По този начин го прави по-устойчив на бъдещи атаки
от паразити. Видимо повишава жизнения тонус, подобрява па-
метта и мозъчната дейност. Друго положително действие е
ускоряването на метаболизма на клетъчно ниво (обмяната на
веществата), като по този начин се намалява затлъстяването и
наднорменото тегло.